Vi tipsar - TV serier

 Hej.
 
Idag hade vi tänkt tipsa om TV serier. Vissa av dom är vanliga som alla känner till och vissa av dom är serier ni kanske inte visste fanns. Men vi tycker att ni allafall ska ge alla en chans.
 
 
1. Veronica Mars:
Veronica mars är en bästa serien någonsin, iallafall enligt oss. Serien handlar om Veronica Mars. Hennes pappa, Keith Mars var sheriff i staden Neptune, Californien innan han anklagade Jack Kane, pappan till Veronicas bästa vän Lilly Kane för mordet på Lilly. Keith blir då avskedad som sheriff och börjar jobba som privatdetektiv. Veronica blir snart ett proffs inom yrket och överlever High School. Innan hennes pappa blev avskedad var hon en av dom populära men kastas fort bort efter skandalen och får överleva helt själv i ett korrupt samhälle. serien är spännande och lite läskig ibland. Ett avsnitt är ca. 40 min. Går att se på Swefilmer.
 
 
2. New girl- New girl är en serie som handlar om tjejen Jessica som har fått reda på att hennes pojkvän är otrogen mot henne och hon bestämmer sig då att flytta till en lägenhet med tre killar med namn Winston, Shmidt och Nick. Ingen har speciellt mycket pengar och det är avsnitt där det händer olika saker hela tiden. Det här är en serie som är värd att se. Ett avsnitt är ca. 20 min. Går att se på Swefilmer.
 
3. how i met your mother- Den här serien handlar om en kille som berättar för sina barn hur han träffade deras mamma. Han berättar varje liten detalj om hur dom blev kära och så vidare. Den är en komediserie men även lite dramatisk. Men får följa Ted, Robin, Lilly, Marschall och Barney. Alla skådespelare är bra och övertygande. Så kolla på serien när ni vill uppleva skratt, gråt, romantik och tårar! Går att se på Swefilmer.
 
4. 2 broke girls:
En komediserie som handlar om Max Black och Caroline Channing. Max jobbar som sevitris på en "resturang" som har nattöppet. Hennes hef är en VÄLDIGT kort asiat som heter Haan. Ryska Perversa Oleg jobbar i köket. En dag kommer Caroline in till resturangen. Hon har i hela sitt liv bott med sin pappa på Upper East Side och varit stenrik. Men när hennes pappa blir fälld för pengarbrott blir hon helt pank. Hon flyttar in med Max och dras in i livet som pank. En serie vi helt klart rekomenderar. Det kan vara lite segt i början men efter några avsnitt blir det bättre.
 
5. Orange is the New black:
En orginalserie från Netflix. Handlar om den helt normala medelklass kvinnan Piper Chapmann som bor med sin fästman... Eller nästan helt normal bortsett ifrån hennes upplevelser ifrån strax efter Collage. Hon var då kär i en internattionell drogsmygglare nämd Alex, som också är en tjej. Piper hjälpte till en gång med drogsmugglingen. Vilket ger lång fängelsetid. Istälelt överlämnar hon sig själv och åker i fängelse i ett och ett halvt år. Under tiden möter hon färgstarka personligheter och får överleva orättvisor och lesbiska incidenter. Igentligen drama men har sina roliga stunder. Ett måste!
 
6. hidden palms- 
Serien handlar om tonåringen Johnny som flyttar till Palm Springs för att börja om på nytt, efter att hans pappa har begått självmord framför Johnnys ögon. Där träffar Johnny en kille som heter Cliff som berättar att Eddie, som bodde i huset innan Johnny, begick självmord. Men när Johnny får lustiga meddelanden från någon som låtsas vara Eddie börjar han fråga ut personerna i Palm Springs. Och det leder till att Johnny börjar misstänka ett mord. Den här serien är en spännande och dramatisk serie. 
 
7. Revenge- Den här serien handlar om Emily Thorne, vars riktiga namn är Amanda Clarke, flyttar tillbaka till The Hamptons för att utkräva hämnd på de som orsakade hennes far Davids död och splittrade hennes familj. Då hon var liten dömdes hennes far för ett terroristbrott och avled i fängelset. Amanda hamnade på ungdomsfängelse, men då hon var 18 blev hon fri och ärvde pengar från ett företag som fadern investerat i. Hon bytte namn till Emily Thorne och flyttade till Hamptons för att utkräva hämnd. 
 
8. awkward- Den här serien är en amerikansk tonårskomediserie som handlar om den 16-åriga Jenna Hamilton, en tjej som har det svårt i skolan på grund av att hon inte "syns". Men allting tar en vändning då hon råkar ut för en helt oskyldig olyckshändelse som i missförstånd får henne att bli till "självmordstjejen". Plötsligt får hon all uppmärksamhet, helt ofrivilligt. Men trots allt ligger det någonting positivt i det hela. Hon Blir tillsammans med den snyggaste och coolaste killen i skolan, Hon går på många fester och får många nya vänner men håller sig alltid sig till sina riktiga gamla vänner hela tiden. Hon tvingas också att ta svåra beslut i kärlek och hemma. Går att se på Swefilmer, TV 3 play, MTV och Projekt Free TV utan text.
 
 
9. hart of dixie- En humoristiks, glädjande och gullig serie mm Zoey Hart. Hon har i hela sitt liv bara haft en pojkvän och bara fokuserat på att bli hjärtläkare. När hon inte får jobb i New York flyttar hon till Blue Bell - En liten
gullig stad i Allebama. När hon är där får hon nya vänner, nya romanser, nya släktingar och framförallt ett hem. Hon börjar som doktor i staden och tvingas vinna den andra doktorn i staden Bricks förtroende. Hon får också reda på saker om sig själv i blu bell. En typisk feel good serie med mycket värme. Går att se på Swefilmer.
 
10. Pretty little liars- Pretty little liars är en amerikansk tonårsdramaseriesom handlar om dom fyra tjejernade fyra tjejerna Aria Montgomery, Spencer Hastings , Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare, Alison DiLaurentis. Ett år senare börjar de få sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Serien inkluderar kärlek, Drama, Spänning och massor av glädje och tårar. Ett avsnitt är ca. 40 min. ETT MÅSTE! 
 
Vi har inte skrivit serierna i ordning men det här är några serier vi tycker väldigt mycet om. Andra serier vi vill tipsa om är: Gossip girl, 90210 (och Game og Thrones men den rekomderas om man är lite äldre pågrund av mycket äckelheter iform av blod mm).Aja ha ett fortsätt bra sommarlov
 
Kramar från Kristin och Filippa

Kommentera här: