Tipsar om serier

Hej.
Nu ligger jag i min säng och äter den kladdkakan som jag och Kristin bakade idag. (Receptet finns längre ner i bloggen). Jag tänkte tipsa om serier som är sjukt bra som jag har kollat på eller har hört ska vara bra.
 
1. Pretty Little liars:
En sjukt bra och spännande serie som handlar om fyra tjejer. Tjejerna glider isär varandra när deras gemensamma vän Alison försvinner. När Allison hittas död så börjar dom få sms av ett anonymt nummer. Personen kallar sig A och vet alla deras hemligheter. Jag rekommenderar denna  serie till alla!
 
3. New girl:
En super härlig serie som är rolig och skön. Jag älskar den här serien som får en att skratta men den är endå lite sorlig. Den handlar om 4 rumskamrater som bor i New york. Den här rekommenderar jag till både tjejerer och killar.
Älskar den här serien så mycket!
 
3. Gossip girl:
En grymt bra serie som utspelar sig i New Yorks finaste kvarter. Den här serien är ganska tjejig men killar kan också gilla den.
 
4. Akward:
En rolig serie som det händer mycket i. Den har kärlek och humor och är bra. Rekommenderar för såna som gillar filmer om hur det är att leva i high school.
 
5. Twisted:
Det här är en serie som jag själv inte har sätt klart på. Den har mycket spänning. Det handlar om tre kompisar, två tjejer och en kille som leker när dom är små. Killens faster dör och det visar sig att det var han som ströp henne med ett hopprep. Han åker till ett ungdomsfängelse och när han kommer tillbaka några år senare händer massa saker.....
 
6. How i meet your mother:
Det här är en serie som passar alla. Den är rolig och jag rekommenderar den till alla.
 
7. Life Unexpected:
Den här serien har jag inte sätt själv men jag har hört att den ska vara riktigt bra. Den finns på netflix men tyvärr har jag inte det. Den säjs vara lite tråkig i början men sen blir den bättre.
 
8. The Vampire Diaries:
Den här serien har mycket spänning och är bra. Jag har inte sätt klart serien men jag slutade kolla på den av någon anledning. Serien är bra men kanske inte riktigt min smak. Den är lite ör overklig med vampyrer, häxor och varulver och sånt (enligt mig). Men om du gillar vampyrer och varulvar och sånt så kommer du älska den här serien.
 
Här har ni lite tips på serier.
Xo Sofia